Slik utvider du merkevaren din for kosmetisk emballasje

Når du begynner å designe en emballasjeboks, bør du behandle den som en forlengelse av merket.Hvis du integrerer merkevaren riktig i emballasjen, vil du oppdage at salget og merkekjennskapen vil øke.Hvis du gjør det'Hvis du ikke inkluderer det, kan du se det motsatte.Så hvorfor kan kosmetiske emballasjebokser utvide merkevaren din?

Emballasjeboks er det grunnleggende elementet i merkevareimage.

Du må sørge for å legge til merkeelementer som LOGO til kosmetikkemballasjen.Dette kan hjelpe forbrukere til å tenke på merkevaren din umiddelbart når de ser produktet ditt.Hvis det ikke er noe tilknyttet merkeelement, vil ikke målforbrukeren kunne koble seg til produktene dine i andre forretningsområder.Hvis de ikke kan identifisere merkevaren, vil merkevarebildet du opprettet før være fullstendig ugyldig, og til og med forårsake kundeproblemer.

Fungere som en annonse

Uansett hvilken bransje du er i, kan merkevarebildet i kosmetisk emballasje også tjene som en bedrifts reklame.Uansett hvor kosmetikken din er plassert, vil folk se merkefargen, logoen og navnet ditt.Derfor bidrar produktemballasjeboksen din til å øke merkevarebevisstheten.Selv om forbrukerne ikke legger så mye merke til fargen på kosmetikkemballasjen eller firmalogoen din, vil de føle seg veldig kjente når forbrukerne ser den igjen.Over tid vil merkekjennskapen gradvis øke.

Integrer merkevareelementer i boksen

Etter at vi forstår viktigheten av å legge merkeelementer til emballasjeboksen, hvordan skal vi integrere dem i emballasjeboksen?Den kosmetiske emballasjeboksen skal inneholde kjente fonter, logoer, klassiske fargevalg og firmanavn.Du må bare sørge for at den skiller seg nok ut.

Fargevalget ditt for merkevaren trenger ikke å oppta hele produktpakningen.Det viktigste er hvordan du bruker farge for å skille lignende kosmetikk i kjøpesenteret.Du trenger bare å sørge for at den er fremtredende nok.

I tillegg bør du også sørge for å bruke andre elementer på den kosmetiske emballasjeboksen som kan være knyttet til ditt merke.Dette er ikke bare et telefonnummer og en adresse, du kan også legge til nettsiden din og sosiale mediesider osv.

Siden den kosmetiske emballasjeboksen er en forlengelse av merket, kan du også bruke den til å formidle informasjon om merket.Hvis du føler at ditt eget design kan være litt vanskelig, kan du søke hjelp fra spesialtilpassede emballasjeprodusenter.

 


Innleggstid: august 06-2020